Onze zeilmakerij maakt ieder door uw gewenst zeil op maat. Uit de wind zitten onder uw veranda? Een verandazeil is hiervoor uitermate geschikt, bij mooi weer rolt u het veranda zeil gewoon naar boven. Maar ook bootzeilen, afdekzeilen en overkappingen behoren tot de mogelijkheden. Tevens maken, reinigen en repareren we alle soorten zeilen. Niet alleen voor onszelf maar ook voor derden.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden onbeperkt en leveren we kwalitatief goed en volledig maatwerk. Onze producten zijn van duurzame materialen en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Ze voldoen tevens aan hoge veiligheidsnormen.

Tevens beschikt onze zeilmakerij over een zeilenwasmachine, waarin we onze eigen tentzeilen na gebruik reiningen. Op aanvraag kunnen we dat ook voor u verzorgen. Eventuele reparaties kunnen we dan gelijk uitvoeren.

Heeft u interesse in een kwalitatief en duurzaam zeil of een tent of zeil die gewassen of gerepareerd dient te worden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen